KUSH JEMI DHE ÇFARE OFROJME

SKY ISP eshte nje kompani ne fushen e sherbimit te internetit per familjare dhe biznese.

SkyISP eshte nje Kompani relativisht e re ne tregun Shqiptar, por mbeshtetet ne nje eksperience te gjate ne fushen e telekomunikacioneve. SkyISP operon ne nje infrastrukture te ndertuar mbi nje kombinim te fibres optike dhe transmetueseve wireless. Per te garantuar qendrueshmerine e sherbimit ne masen e gjere, SkyISP ju ofron abonenteve paketa Internet me shpejtesi te larte dhe PA Limit ne perdorim.

Plane dhe paketa

STANDARD/WiFi

ALL1500
per muaj
 • 15 Mbps Download
 • 15 Mbps Upload
 • Kosto instalimi 0
 • *Cmimi perfshin tvsh.

STANDART/FIBER

ALL1500
per muaj
 • 15 Mbps Download
 • 15 Mbps Upload
 • Kosto instalimi 0
 • *Cmimi perfshin tvsh.

PREMIUM

50
per muaj
 • 50 Mbps Download
 • 50 Mbps Upload
 • Kosto instalimi 0
 • *Cmimi perfshin tvsh.

ULTIMATE

100
per muaj
 • 100 Mbps Download
 • 100 Mbps Upload
 • Kosto instalimi 0
 • *Cmimi perfshin tvsh.