Internet share

Internet share eshte menyra me e leverdishme dhe me e perdorura per te pasur akses ne internet. Ne kete rast kostoja e internetit eshte e ndare teorikisht ne disa perdorues. Kompania jone aplikon raporin 1 mega per 5 klient.

Internet I dedikuar

Internet I dedikuar konsiston ne dedikimin e nje bandwithi te caktuar per akses ne internet vetem per nje perdorues.


Internet me shpejtesi max deri ne 100Mbps. Infrastrukture e kombinuar Fiber optike & Wireless. Cilesi e garantuar e sherbimit.

PLANE DHE PAKETA

SKY ISP ofron paketa baze per nje zgjedhje sa me te thjeshte.

STANDARD/WiFi

ALL1500
per muaj
 • 15 Mbps Download
 • 15 Mbps Upload
 • Kosto instalimi 0
 • *Cmimi perfshin tvsh.

STANDART/FIBER

ALL1500
per muaj
 • 15 Mbps Download
 • 15 Mbps Upload
 • Kosto instalimi 0
 • *Cmimi perfshin tvsh.

PREMIUM

50
per muaj
 • 50 Mbps Download
 • 50 Mbps Upload
 • Kosto instalimi 0
 • *Cmimi perfshin tvsh.

ULTIMATE

100
per muaj
 • 100 Mbps Download
 • 100 Mbps Upload
 • Kosto instalimi 0
 • *Cmimi perfshin tvsh.